You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
MichalGass82
Casa Posrclas 109
Echichens, NA 1112
Switzerland
021 761 33 19 http://www.asleftasfound.com/david-luiz/chelsea/75438 *******
En eftermiddag med elektrificerende spænding, med en forbløffende finale, endte med forvirring og derefter uhæmmet fest, da Hull kom tilbage fra et mål ned til et punkt, der fører dem op til Premier League som løber op til Cardiff.
Cardiff manglede anden lørdag i rækkefølge incitament mod modstandere med alt at spille for. De fik forfremmelse for næsten tre uger siden og vandt divisionens titel den følgende weekend. At deres sæson faktisk var forbi, blev understreget af det faktum, at de allerede havde pensioneret deres førende målscorer, Chelsea Tøj Heidar Helguson, på en gratis transfer, tre måneder kort efter hans 36-års fødselsdag.
I hans sted startede de en første start i mesterskabet til Etien Velikonja, den slovenske internationale angriberen, som de betalte NK Maribor 2 millioner pund sidste sommer. Han blev foretrukket frem for Rudy Gestede, Campbell og Maynard, hvoraf ingen var fuldt fit. Velikonja varede indtil halvtid, da han gav plads til Campbell, som, som for at antyde, at han skulle have været på fra starten, scorede inden for fire minutter efter introduktionen.
Da Hull Tottenham Tøj løb hele løbet, var det det 20. minut, før mesterne havde en anstændig strejke, da Craig Conway så hans skud fra venstre afbøjede inches bredt til det fjerneste stolpe. Jordon Mutch var lige så tæt på samme måde.
Brady, vedholdende til det egoistiske, spildte en klar chance og scoopede sit skud over stolpen, når han var godt placeret, og sprængte derefter et frispark fra 25 meter ind i forsvarsmuren. Da han omsider placerede målet med et kødet drev, nægtede Marshall ham med en flyvende redning.http://rbetcy.com/comment/html/?59024.html


FZJCheryl matchtröjor fotboll AliceAcos
GeraldoWx fotbollskläder för barn LavonneHa