You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
IsiahHook27
87 Lewin Street
Ryan, NSW 2658
Australia
(02) 6168 8837 http://www.getedeals.com/psg/matuidi-troeje-2016-5112/ *******
Indonesien Super League konkurrence elskere i øst Java allerede ved, hvordan marken betingelser på Surajaya Stadium, Lamongan, når regn. Feltforholdene bliver meget dårlige, fordi vandpuljerne gør overfladen mudret.
Persela har været de sidste par årstider gennem hjemsøgt dårlige feltforhold i regntiden. Ikke alene det modsatte hold, der har svært ved at spille under sådanne forhold, selv Persela, der er vant til at spille der, er også hyppige besvær.
Ikke underligt, om der er en satire, som Surajaya felt som en dam, når der er meget regn. Surajaya Dam Surajaya Dam. Derfor er Lamongan District Government klar til at renovere stadion er det blå joggingsæt børn hav.
Passende løfte Regent Lamongan Fadeli ved lanceringen af ​​holdet siden udbetalte Lamongan District Government Rp7, 5 mia. Til renovering af stadion. Objekter, der får et vigtigt tryk, er græsfeltet, der anses for ikke muligt.
Lamongan regency anerkender overfladen af ​​feltet på Surajaya Stadium har dårlig dræning. Det gør regnvand svær at absorbere, pool og beskadige overfladen af ​​marken. Dette er hvad der vil få det samlede tryk.
'' Vi vil dræbte det samlede felt og sætte rørene under overfladen for at fremskynde vandets infiltration. Lag af jord under græsset vil også være designet med en særlig belægning, der fremmer vandabsorptionen, lederen af ​​sanitetsområdet fodboldtøj sæt og havearbejde af offentlige arbejder af PU Cipta Karya Lamongan, Sunasdi.
Med det design kan de længste fire menier af vand sive i kraftig regn. Græsset, der nu vokser i Surajaya Stadium, vil også blive erstattet med nyt græs. Græs af denne type har en længde på ca. 4 cm og vil kunne reducere muligheden for skade spillere på grund af fald.
Ikke kun det felt, der kommer i kontakt, Lamongan regency også gjort tilføjelsen af ​​tilskuere står i nord og syd. På nogle steder får man også en pladsreparation, fra betonlaget til sædet.
Resultattavle, der stadig er manuelt i øststammen, vil blive tærsket bruno og joel webshop og erstattet det digitale system. '' Stadionets mål er berettiget til nationale og internationale kampe. Vejret er heller ikke længere en begrænsning under spillet, sagde Sunasdi.
Tidligere, da lanceringen af ​​holdet Persela den 13. januar sidste, sagde Regent Lamongan Fadeli, at stadionets omlægning er blevet en obligatorisk dagsorden i år. Det kan ikke adskilles fra udviklingen af ​​Persela-præstation, der begyndte at klatre i de sidste årstider.
'' Som Persela s præstationer forbedres, forhåbentlig vil det være en støtte faktor for Persela bedre fremad, cetusnya på det tidspunkt.
Persela selv har startet ISL 2012-2013 med imponerende efter at have slået Persepam Madura United 4-0.