You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
OlaMaxwell13
2090 Raoul Wallenberg Place
Wilton, CT 6897
United States
203-834-1100 http://www.shannonmdrealty.com *******
Fodboldtrøjer


Nimes træner Jose Pasqualetti har angrebet den tidligere klubbpræsident Jean-Marc Conrad over kampen-fastsættelse skandalen, som vil se dem demoted en division i slutningen af ​​sæsonen.
Efter en høring om mandag og tirsdag i syv Ligue 2-spil i sidste sæson fandt Nimes at have fast fire spil, da de kæmpede for at undgå nedrykning.
En erklæring fra den franske fodboldliga tirsdag aften: Efter at have læst rapporterne og interviewet repræsentanter for de pågældende klubber, og efter at have drøftet, bestemmer Kommissionen, at Nimes Olympique forsøgte gennem to af klubbens direktører at arrangere følgende Ligue 2 kampe i 2013-14: fodboldtrøjer CA Bastia - Nimes Olympique, Dijon FCO - Nimes Olympique, Caen BC - Nimes Olympique og USA Creteil-Lusitanos - Nimes Olympique.
Der blev ikke anlagt gebyrer i forhold til hjemmehold imod Istres, Brest og Laval, som også var blevet undersøgt.
Og på klubbens træningstid torsdag fortalte Pasqualetti den lokale avis Midi Libre: Jeg vil gerne takke hr. Conrad. Hvis han ønsker at gøre sit præst på klubben, har han lykkedes.
Demotionen vil blive anvendt i slutningen af ​​sæsonen, hvilket betyder, at Nimes vil falde fra Ligue 2 til Ligue National Museum.
De ligger i øjeblikket ottende i bordet, efterfølgende de tre øverste med syv point med 10 resterende spil.
Vi vil derfor søge tredjeplads. Det er en vanskelig udfordring, men vi skal Fodboldtrøjer prøve.
Det ekko tankerne fra den nuværende klubbpræsident Christian Perdrier, der fortalte Infosport + TV på tirsdag: Jeg skal fortælle spillerne, at det er den bedste måde at blive i Ligue 2 på at få forfremmelse til Ligue 1.
Perdrier, som lykkedes Conrad i november sidste år, lovede at appellere og kæmpe til slut efter at klubben blev straffet for den tidligere præsidents handlinger. Nimes har indtil næste fredag ​​til at appellere.RussMcclu Billige Fodboldtrøjer GuyKelleh
EvaLember fotbollströjor BetteSwin
Margieyfj Fodboldtrøjer Børn PrestonEt
DenishaPa fotbollströjor GracieSum
LeonelWol billiga fotbollströjor DrusillaT
BrendaGoi maglie calcio poco prezzo OwenManni