You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
Bryant54H287
Korstrask 8
Alvangen, NA 446 00
Sweden
031-6288205 http://www.socalhardwoodflooring.com/Thiago-C-Bayern-Munchen-P-6542 *******
s streik med ballen bare sprutet om
Sterk kom ut på kryss og befalte sin boks godt. Stoned Peralta tidlig i andre halvdel og igjen i fjerde minutt ekstra tid, og var maktesløs Bayern Munchen Drakt for å hindre noen av Mexicos mål.
DF Geoff Cameron, 7.5 - Straffet for sin aggressive forsvare på Mexicos slickly skapte åpner, men mer enn gjort opp for det ved å gå hjem vertens utligning. Forsvaret overordnet samlet og til og med kommet frem i angrepet. Nesten blokkert Peralta s streik, med ballen bare sprutet om beina og forbi Guzan.
 Hans berøring og kryss var tidlig, og han klarte ikke å plukke opp Chicharito etter at Mexicos bevegelse låst opp resten av den amerikanske backlinjen i 10. minutt. Men han viste sin kvalitet på driblen i trange rom og ble bedre som kampen fortsatte.
 Lurte av Peraltas smarte dummy på første mål, men reagerte godt og satte seg ned ved å gjøre flere tidlige utfordringer og blokker, inkludert en tidlig i andre Bayern Munchen Drakt omgang. Fikk heldig i det 59. minutt da han mistet Chicharito, som ikke kunne fullføre fra dørstokken og kan ha blitt borte med en sen håndball også. Likevel var det solid samlet.
DF DaMarcus Beasley, 5 - Hadde problemer med å håndtere noen få første halvdel El Tri forays ned på venstre side og ble nesten straffet minutter inn i andre omgang da hans blokkerte klaring falt til Peralta, hvis skud ble stoppet av Guzan fra punkt-tomt område.