You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
ConstanceMil
Schulstrasse 134
Winterhalden, NA 5645
Switzerland
062 346 96 73 http://www.shannonmdrealty.com/Niklas-Dorsch-jerseyID-512541027 *******
t Jeg fmere erfaring Mauricio Pellegrino brugte


Kane lovede at tage sine holdkammerater til middag for at takke dem for at hjælpe ham med sine seneste vartegn. 'Det var svært ikke at tænke på posterne i dag, og jeg er meget stolt af dem,' sagde han. Bayern Munchen Trøjer 'Messi og Ronaldo har domineret fodbold i så lang tid, og de er to af de største spillere nogensinde, så det er en ære at selv sammenlignes med dem.
'Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdere. Det handler om at finde lidt per cent for at blive bedre og gøre ting på træningspladsen for at gøre dig bedre. Hvordan har jeg forbedret i år? Jeg vil sige fysisk, genopretning fra spil, spise rigtigt og passe på min krop. Vi har sådan en travl timeplan, men jeg føler mig skarp, og jeg føler mig bedst. Jeg får mere erfaring. '
Arsenal Trøjer
Mauricio Pellegrino brugte ikke Virgil van Dijk til det tredje spil i rækkefølge, og Southampton-manager gav ingen forsikringer om, at forsvareren ville være i klubben efter januaroverførselsvinduet. Van Dijk pressede til et skub til Liverpool i sidste sommer for at se det gå ned og han har nu været knyttet til Manchester City.
'Vi skal vente til januar,' sagde Pellegrino. 'Jeg kan ikke kontrollere markedet. Virgil er en del af vores klub og han er en vigtig spiller for os, men vi får se hvad der sker.
'Manchester By? Jeg kan ikke styre hvisken og nyheden udefra. Vi forsøgte at gøre det bedste for holdet [sidste sommer]. Bestyrelsen besluttede at holde vores bedste spiller hos klubben. Denne situation er en stor læringskurve for alle, og nu beslutter vi hvad der er bedst for klubben. '