You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
UIMCarson295
Meininger Strasse 34
Neunkirchen Heinitz, Prince Edward Island 66540
Germany
06821 66 32 32 http://www.asleftasfound.com/jefferson/brasilien/7548921 *******
es chancer senere i spillet Pochettino mens du ikke si


Ironisk nok er deres hovedpineur, Salah, stadig en Chelsea-spiller, der lånes fra West London Club som en del af den aftale, hvor Juan Cuadrado forlod Firenze i vinter. Pochettino vil håbe, at hans Brasilien landsholdstrøje forsvarere klarer sig bedre i Final One Cup-finalen, men på dette bevis er der bekymringer, da begge Fiorentinas mål opstod efter bortfald i koncentration, på trods af de fremragende finish.
Soldado spildte en strålende chance, da en-til-en med Neto, den brasilianske målmand, i det 29. minut - valgte at passere, da skydning var den bedre mulighed. Hans dallying var i markant kontrast til den hurtige måde, hvormed Gómez og Salah sendte deres chancer senere i spillet.
Kroatien vm trøje
Pochettino, mens du ikke singler ud Soldado, sæt det ganske enkelt. 'Hvis du ikke scorer, er det svært at vinde spil,' sagde Spurs træner. 'Jeg tror i første halvleg, vi spillede meget godt og skabte nogle chancer. Du har brug for lykke, nogle gange at score og for at vinde spilene. Det er rigtigt, at vi i anden halvdel lavede nogle risici, scorede Fiorentina, og vi scorede ikke. '
Pochettino gjorde rigelige ændringer på den side, der trak mod West Ham i sidste weekend, og Tottenham nød spell af tryk i en første halvdel, som desværre bliver husket for Soldados blunder. Det var en aberration af ubeslutsomhed og svag selvtillid, en frygtelig indsats, der ville have givet sit hold en fortjent bly.
  Mauricio Pochettino giver sin reaktion, efter at hans hold tabte 2-0 til Fiorentina og forlod Europa League