You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
MaximoBenjaf
Via Delle Azalee 60
Cavatore, AL 15010
Italy
0392 8676399 http://www.sybilmays.com/francia-home-jersey-p-norway *******
england vm draktbildetettigheter og ble bøtelagt og gitt et
Tidligere i sommer ble Barca-stjernen Lionel Messi funnet skyldig i tre typer skattesvikt. Argentina-kapteinen ble bøtelagt og gitt en suspendert 21-måneders Frankrike VM drakt fengselsstraff.
Hvis bekreftet, ville 29-åringen være den femte spilleren som hadde vært på bøkene i Barcelona for å ha hatt problemer med skatt i de spanske domstolene.
Messi s Argentina og Barca lagkamerat Javier Mascherano gikk inn i et skyldig anklager for å skjule del av det han tjente på bildetettigheter og ble bøtelagt og gitt et års fengselsstraff som også ble suspendert.
Som Henry er Sanchez en mobil fremover som kan kjøre på forsvarere fra utenfor området, samtidig som han har gode ferdigheter i boksen.
Alexis Sanchez spilte for Barcelona mellom 2011 og 2014.
Og som mange fans, liker Sanchez å tenke på hva som kunne ha skjedd hvis han hadde hatt muligheten til å stille opp ved siden av klubbens all-time ledende scorer.
Sanchez har trukket sammenligninger med Kroatia drakt Henry denne sesongen etter å ha blomstret som et midtpunkt for Arsenal med 14 mål for kampanjen så langt.
Den tidligere Kamerun-stjernen Samuel Eto 'o, som spilte for Barca fra 2004 og 2009, og som for øyeblikket er med tyrkisk side Antalyaspor, og den brasilianske forsvarer Adriano har også åpne saker mot dem om påstått skatteunddragelse i Spania.
Adriano forlot Barca etter seks sesonger på klubben for å bli med Besiktas i sommer.