You are here:   User Profile
Register   |  Login
Profile Avatar
LolitaCrf250
55 Bowden Street
Coogee, NSW 2034
Australia
(02) 9290 9817 https://www.ormekurtilkat.cf/ *******
Allay følelserne af din gamle kat ved ikke at vise præferencebehandling for den nye kat, så den ikke vil tro, at det er dens rival. Den gamle kat suser og hyler efter den nye kat, når den ser den ved døren. Den nye kat domineres muligvis af den gamle ved at få den til at føle, at den ikke accepteres i huset. Selvom de allerede er vant til hinandens lugt, kan din gamle kat stadig føle sig utilpas med at se den nye kat på sit område. Hvis en kat kommer ind i din have, kan du altid shoo eller klappe dem væk, eller endda installere en automatisk spray, der registrerer bevægelse. Hvorfor sprøjter en kat urin over vægge, gulve, møbler og endda hans ejers tøj og sko? Fjernelse af katteurinlugt kan undertiden synes umuligt, især hvis din kat tisser på et sted, der er svært at finde eller nå. Ejere af designkasser kan synes det er attraktivt at placere dem på steder, hvor de vil blive mest værdsat. "En kats normale kropstemperatur er op til 102 grader Fahrenheit, og det er derfor, du typisk kan finde din feline ven, der snoozing i et solrigt vindue eller proppet i en kasse for at opsuge så meget varme, som de kan få, hvilket inkluderer at bruge dig til din kropstemperatur, "siger Delgado.

Et flertal af disse k-9'ere modtager adskillige tilbageslag, der giver tempo, overdreven snarling, meget slikning, rumling, pesning, smeltning, kombineret med løb. Når du kortlægger din rejse, skal du basere den ud fra dit skillset, hvor meget du vil klatre kontra vandretur, og hvor langt væk fra civilisationen du gerne vil være. Kort sagt er det uacceptabelt at lade din bedste ven leve sådan, især når der er en måde at hjælpe hende på. Med denne tilstand vil din kat ikke være i stand til at leve i mange år, og hendes livskvalitet vil være meget dårlig, ligesom en tortur. Luksuriøst udstoppet legetøj er blevet meget populært i de senere år. Det ville kun vare et par år mere. Gå her for mere detaljerede oplysninger om Cats 'motivering. Bengalskatten findes i Asien sammen med mange andre katte fra hele verden. Selvom de er ensomme af naturen, vil mange katte acceptere eller i det mindste stille op med yderligere selskab, hvis den nye kat introduceres til den ordentligt. Derefter afsluttes arbejdet til tiden.

Hvis du er træt af, at din kat skraber alle dine møbler til hjemmet og forlader dit hus i et rod, vil du bestemt have et kattetårn, som din katte kan spille på. Hvis du vil have dem til at tilpasse sig hinanden korrekt, skal du være tålmodig og følge instruktionerne ovenfor. Selvom katte disciplin og katteuddannelse muligvis lyder svært, er det muligt, hvis du tager tid og er tålmodig. Efter et par dage skal du begynde at holde snor under træningen. Efter toilettræning af din kat, behøver du aldrig at købe kattesand igen. De skal vænne sig til hinandens duft først, så du bliver nødt ormekur til kat at fodre dem på forskellige tidspunkter. Under badet hyler din kat nogle gange, men hun er helt fin. Nu klarer de fleste af kattene sig godt med en ucenteret, klumpende, men nogle forbrugere foretrækker duftende kuldeboks som den bedste mulighed. Det vil være lettere at tilføje et nyt i fremtiden, hvis det lykkes dig at introducere dine katte med hinanden. Dog bør det rum, som din nye kat bor i, værevære et sted, som din gamle kat ikke kommer ind i. Det kan virke hårdt i starten, men ved at følge rådene her, kan du med succes introducere det nye til det gamle.